Το ιστορικό μας

Αρχική/Το ιστορικό μας

Metal Construction

istoriko
1993

Σε ένα μικρό χώρο στον Ασπρόπυργο, ξεκινά η παραγωγή κουφωμάτων αλουμινίου, με απλά εργαλεία και το μεράκι δύο νέων ανθρώπων.

1998

Η εταιρεία επεκτείνεται στις σιδηροκατασκευές (ειδικεύεται σε στέγαστρα της BP), στα συστήματα ρολών και στις γκαραζόπορτες.

2003

Επανατοποθετείται στην αγορά και επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε περισσότερα προϊόντα, σε εξειδικευμένες κατασκευές και προχωρά σε αύξηση προσωπικού και αγορά σύγχρονου μηχανολογικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού τόσο για την παραγωγή, όσο και για τη μηχανογράφησή της. Η εταιρεία στεγάζεται στο Ίλιον.

2004

Επεκτείνεται στην κατασκευή και τοποθέτηση υαλοπίνακα για τα δικά της προϊόντα. Γίνεται αναβάθμιση στον τομέα της μηχανογράφησης και οργανώνεται τμήμα πωλήσεων.

2005

Mεγαλώνει τις εγκαταστάσεις της, οι οποίες ανακαινίζονται και διαχωρίζονται όλα τα τμήματα παραγωγής σε αλουμινίου, σιδήρου, υαλοπίνακα.

 

2006

Εκσυγχρονίζεται, με νέο εξοπλισμό και νέα πρόσωπα με πολυετή εμπειρία, αναβαθμίζοντας παράλληλα τις υπηρεσίες της προς το κοινό.

2008

Ξεκινά πρόγραμμα επένδυσης μέσω επιδοτήσεων και ιδίων πόρων σε όλους τους τομείς παραγωγής και νέας τεχνολογίας, με επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

 

 

2016

Η εταιρεία μετακομίζει στις καινούριες της εγκαταστάσεις στην περιοχή των Αχαρνών, όπου στεγάζονται τα γραφεία διεύθυνσης και η παραγωγή έως και σήμερα, 2021.

Επικοινωνήστε με την εταιρεία Metal Construction & επωφεληθείτε των υπηρεσιών υψηλού επιπέδου & των προσιτών τιμών της!

Επικοινωνία