Ανακαινίσεις οικιών & επαγγελματικών χώρων

Αρχική/Υπηρεσίες/Ανακαινίσεις οικιών & επαγγελματικών χώρων
anakainisi

Ολοκληρωμένες λύσεις ανακαίνισης χώρου!

Στην εταιρεία Metal Construction, στην Αθήνα, αναλαμβάνουμε ανακαινίσεις οικιών, διαμερισμάτων, καταστημάτων, γραφείων και εξοχικών κατοικιών, καλύπτοντας όλο το φάσμα των εργασιών που απαιτούνται για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στο πλαίσιο των εργασιών μας, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση του χώρου σας, με κατασκευές που διακρίνονται για την ποιότητά τους.

Με άρτια τεχνογνωσία και εμπειρία, υλοποιούμε ένα ευρύτατο εύρος εργασιών, όπως: σοβατίσματα, ελαιοχρωματισμούς, χτισίματα & γκρεμίσματα, θερμοπροσόψεις, θερμομονώσεις, ψευδοροφές, γύψινα, διακοσμήσεις, κρυφούς φωτισμούς, εφαρμογές γυψοσανίδας.

Αναλαμβάνουμε επίσης ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες, πλήρη ανακαίνιση κουζίνας, σχεδιασμό και κατασκευή καινούργιου μπάνιου, τοποθέτηση πλακιδίων, κατασκευή ξύλινου πατώματος, τοποθετήσεις κουφωμάτων, ενώ παρέχουμε πόρτες εσωτερικές και πόρτες ασφαλείας. Αναλαμβάνουμε, εν γένει, ό,τι απαιτείται για την ανακαίνιση του χώρου σας, παραδίδοντας έργα με το κλειδί το χέρι!

Απευθυνθείτε στη Metal Construction για μερικές ή ολικές ανακαινίσεις και αναβαθμίστε το χώρο σας τεχνικά και αισθητικά!

  • προβαίνουμε σε μελέτη του χώρου σας
  • καταγράφουμε τις ανάγκες σας
  • καλύπτουμε πλήρως τις απαιτήσεις σας
  • χρησιμοποιούμε τα πιο αξιόπιστα υλικά
  • παρέχουμε ποιοτικές κατασκευές
  • διακρινόμαστε για τις καινοτόμες ιδέες μας
  • παραδίδουμε τα έργα μας εντός των προσυμφωνηθέντων χρόνων

Επικοινωνήστε με την εταιρεία Metal Construction, για την ανακαίνιση της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου. Ανακαινίσεις με δημιουργικότητα & ευρηματικότητα!

Επικοινωνία